top of page

FÖRETAGSSTÄD

Nedan finner du våra vanligaste städtjänster för företag

företagsstäd

Våra vanligaste städtjänster för företag

Städservice för kontor

En ren arbetsplats är helt enkelt en trevlig arbetsplats. Vi hjälper er med högkvalitativ städning – diskret, smidigt och flexibelt.


Vi städar på många olika arbetsplatser så som kontor, fabriker och butiker. Vi erbjuder kontorsstädning i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna med omnejd.

 

Efter ett besök på arbetsplatsen så lägger vi en individuell anpassad plan för städningen baserat på era önskemål.

Trappstädning

Är ni en nybildad bostadsrättsförening, eller kanske bara missnöjda med nuvarande städning? Då finns A J Städ här för er!

 

Vi anpassar även städningen utefter årstid, då det på vintern kan behövas lite extra städning i trapphusen än under vår och sommar.

Det är väldigt viktigt för oss att kunden alltid ska bli nöjd och vi gör allt för att det ska bli så bra som möjligt. Vi har aldrig förlorat en kund som vi fått förtroendet av, vilket vi är väldigt tacksamma och stolta över.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Fönsterputs - Stort som smått

Att putsa fönster snabbt, säkert och utan ränder kvar är en konst som vi på A J Städ behärskar till fullo. 

Vi är speciellt inriktade på större åtaganden mot företag, bostadsrättsföreningar och myndigheter. Men inget uppdrag är för litet eller för stort för oss, oavsett om det handlar om några enstaka butiksfönster. Vi är flexibla och vi anpassar oss efter dina önskemål.

 

Vi utför fönsterputs och fönstertvätt i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna men även andra orter är aktuella.

Boka fönsterputs hos oss, vi kan garantera dig ett noggrant utfört jobb. Efter kontakt lämnar vi även ett fast pris beroende på omfattning och förutsättningar.

Golvvård

Har du nötta och slitna golv men inte lust att köpa nytt? En maskinskurning och professionell polishläggning gör mirakel för en matt, smutsig linoleum-/plastmatta. Vi på    A J Städ kan utföra det mesta inom golvbehandlingar.

Golvvård är en tjänst som inte alla kan utföra, det krävs kompetens inom golvvård och inom olika golvtyper för att få bästa möjliga resultat.

Kontakta oss vid frågor om golvvård och för offert. Vi hjälper dig!

  


 

Byggstäd och bodstäd

Är ni en byggfirma med för många uppdrag och för lite tid över till annat? Gör det ni är bäst på och överlämna städningen till oss! 

Vi har utfört ett stort antal bodstädningar på både större och mindre etableringar. Det är viktigt att hålla det rent och trivsamt på arbetsplatsen och i boden. Vi jobbar alltid noggrant, smidigt och flexibelt för att det ska bli så bra och trivsamt som möjligt. 

 

Kanske är ni en privatperson där byggfirman inte städat ordentligt efter sig? Kontakta oss så fixar vi det.


 

 

 


 

Flyttstädning åt företag

Det är oftast mycket att tänka på inför en flyttstädning. Det är väldigt tidskrävande och inte så enkelt som man kanske tänkt sig att det ska vara.

Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning när vi städar. A J Städ kan garantera dig ett perfekt utfört jobb till ett rimligt pris och vi följer självklart Mäklarsamfundets riktlinjer gällande all städning.

Vi kan även allt om RUT-avdraget.

Behöver du hjälp med själva flytten eller någon annan flytt framöver? Hör av dig till oss!

Vi samarbetar med Norrtälje Stadsbud, där du får möjligheten till en sömlös helhetslösning med både städ och flytt. 

 

 

Fästpunkt 1
Behöver du hjälp med något annat eller har frågor?
Kontakta oss – vi är både flexibla och lösningsorienterade!
bottom of page