top of page

KONTORSSTÄDNING

Håll det rent och städat på arbetsplatsen för en trivsam och trevlig miljö för både dina kunder och kollegor. En ren arbetsplats är en trevlig arbetsplats!

Städning kontor

Vi på A J Städ hjälper mer än gärna till med att hålla din arbetsplats ren och trivsam.

En ren arbetsplats är helt enkelt en trevlig arbetsplats. Vi hjälper er med en högkvalitativ och noggrann städning – diskret, smidigt och flexibelt med A J Städ.

Kontorsstädning i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna

Vi utför städning av många olika arbetsplatser så som kontor, butiker och fabriker i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna.

 

Det är viktigt att hålla det rent och städat på arbetsplatsen för en trivsam och trevlig miljö för både sina kunder och kollegor.

Men det är även viktigt för hälsans skull – då damm och en smutsig arbetsmiljö kan dra till sig bakterier som i sin tur leder till sjukdom bland kollegor och kunder.

Vi är stolta och nöjda över att få hjälpa till med att hålla en ren och städad miljö hos flera företag i dagsläget.


Vi erbjuder städ när det passar er som bäst. Det kan vara allt från städning varje dag till varje vecka, eller varje månad. Det avgör ni eller vi tillsammans!

Pris för kontorsstäd?

Efter vi varit i kontakt och gjort ett besök på platsen så lämnar vi en individuellt anpassad offert till er. Detta kan skilja sig lite beroende på era önskemål om frekvens, tid och eventuella inköp av material.

Kostnad för kontorsstäd per timme?

Då varje objekt är unikt och har olika förutsättningar, storlekar och önskemål så lämnar vi ett fast pris baserat på det.

Välkommen att höra av dig till oss för ett besök och offert.  A J Städ är transparenta och prisvärda med hög kvalité!

Vad ingår i kontorsstädning?

Vi börjar alltid med ett besök på platsen för att kunna göra en individuell anpassad plan för städningen, som är baserad på era önskemål och vår erfarenhet och kompetens.


Vi sätter alltid kunden först och vill att du som kund ska trivas och känna dig trygg och nöjd med oss och vårt arbete som vi utför.

I kontorsstädning ingår:

  • Dammsugning

  • Våttorkning av golv

  • Damma av, torka rent ytor

  • Rengöra badrum/toalett

  • Städa köket och allt som tillhör

  • Rengöra eventuella omklädningsrum och duschar

  • Vi kan det mesta om medel/kemikalier och håller oss kontinuerligt uppdaterade om det senaste inom branschen. Alltid med miljön i första rummet!

  • Full diskretion, vi är vana att jobba i känsliga miljöer och under tystnadsavtal

  • Vi städar självklart alla olika delar och rum så som toalett, kök, kontorshall, kontorsrum, korridor, hall och butik. Vi på  A J städ använder oss endast av miljövänliga arbetsmetoder.

Vart städar vi?

Vi städar i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna med omnejd. Vid önskemål om städning i andra områden hör av dig till oss via telefon eller mejl. Vi är flexibla och hjälper mer än gärna till!

Namnlös design (7)_edited.jpg
Fästpunkt 1
Digitrooper (22)_edited.jpg

"Vi är supernöjda med A J Städ! Vecka, efter vecka ser kontoret glimrande ut när vi kommer till jobbet. Vi rekommenderar!"

Tommy Kårlin på Digitrooper, Norrtälje

Varför välja A J Städ?

Vi på A J Städ är erfarna städproffs och vill alltid prestera och leverera det bästa till våra kunder. Med vår lösningsorientering och flexibilitet så anpassar vi oss efter kundens behov och önskemål. Vi är mer än glada att få hjälpa till och hålla det rent och trivsamt på din arbetsplats. Av oss kan vi garantera att ni får högsta kvalité och service!


Vi erbjuder endast erfaren, svensktalande, försäkrad och utbildad personal och vi har kvalitetsgaranti på alla våra tjänster.

Behöver du hjälp med något annat eller har frågor?
Kontakta oss – vi är både flexibla och lösningsorienterade!
bottom of page