top of page

TILL ER TJÄNST

Nedan finner du våra vanligaste städtjänster för privatpersoner

privatstäd

Våra vanligaste städtjänster för privatpersoner

Flyttstädning och flytt av bohag

Det är en hel del att tänka på inför en flytt och en flyttstädning. Det är väldigt tidskrävande och inte så enkelt som man kanske tänkt sig att det ska vara.

 

Vi flyttstädar i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna. Vid önskemål om annan ort eller område hör av dig till oss. Vi är flexibla och vill alltid att du som kund ska vara nöjd med oss på A J Städ!

Efter en kontakt där vi går igenom förutsättningar, vad som skall ingå, tid och datum så lämnas en offert som utgår från antalet kvadratmeter som skall städas och eventuella tillkommande utrymmen så som garage och förråd m.m.
 

Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning när vi städar. A J städ kan garantera dig ett perfekt utfört jobb till ett rimligt pris och vi följer självklart Mäklarsamfundets riktlinjer gällande all städning. Vi kan även allt om RUT-avdraget givetvis.

Behöver du hjälp med själva flytten eller någon annan flytt framöver? Hör av dig till oss! Vi samarbetar med Norrtälje Stadsbud, där du får möjligheten till en sömlös helhetslösning med både städ och flytt.

 

Kontakta oss för en offert.

 

Storstädning

Storstädning är en tjänst där en mer omfattande städning kan utföras, det passar perfekt inför t.ex. högtider - när det kommer över gäster, eller innan det är dags att öppna eller stänga ditt semesterboende. Vi anpassar oss efter kundens behov!

 

Vi kan utföra storstädning i allt från villa, småhus/landställe, lägenhet och radhus i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna med omnejd. Har du några önskemål om annan ort eller område, hör av dig till oss så hjälper vi dig.

 

Välkommen att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert.  A J städ är transparenta, prisvärda och levererar alltid en hög kvalité till våra kunder!

 

Hemstädning

Räcker inte tiden till i vardagen? Att få komma hem till ett skinande rent hem och få tid över till annat – det är inte mycket som slår den känslan!


Vi erbjuder både engångs-städning och abonnemangsstädning med allt från städning en gång i veckan till någon gång i månaden, vi utgår från när det passar dig.

 

Vi tar oss an i princip alla olika hushåll och kunder. Allt från stora villor till mindre lägenheter, inget är för litet eller för stort för oss!

För oss på A J Städ är det viktigt att du som kund, känner dig trygg med oss som utför denna tjänst hemma hos dig, vi månar om våra kunder och vi vill alltid ge den bästa kvalité och servicen.

 

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

 


 

Visningsstädning och städning inför

fotografering

Dags att sälja bostaden? Öka chanserna till försäljning och ett högre pris med en städning innan fotografering och visning. Vi vet precis vad som behöver göras för att bostaden skall visas från sin allra bästa sida!

 

Efter kontakt och besök går vi igenom förutsättningar, önskemål, tid och datum. Efter det lämnas en anpassad offert som utgår från antalet kvadratmeter som skall städas och vad vi kommit överens om. Du får ett pris där allt ingår! Självklart hanterar vi även allt kring RUT-avdraget.

 

A J Städ är transparenta, prisvärda och levererar alltid en hög kvalité till våra kunder!

 

Anlitar ni oss för både visnings- och flyttstädning så ger vi även ut en rabatt till dig för flyttstädningen. Så klart är RUT-avdrag applicerbart och vi sköter allt runt omkring det.


Vi utför visningsstädning i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna med omnejd. Hör av dig till oss för offert!

 

Fästpunkt 1
Behöver du hjälp med något annat eller har frågor?
Kontakta oss – vi är både flexibla och lösningsorienterade!
bottom of page