top of page

TRAPPSTÄDNING

Vi hjälper dig att hålla det rent i trappuppgången och andra utrymmen, vi anpassar trappstädningen utefter årstid och väder.

trapphus

Trappstädning

Är ni en bostadsrättsförening? En nybildad sådan eller kanske missnöjda med nuvarande städfirma?

Då finns A J Städ här för er!


Vi anpassar trappstädningen utefter årstid, då det till exempel på vintern kan behövas lite mer städning i trapphusen än under sommaren.

Det är väldigt viktigt för oss att kunden alltid ska bli nöjd och vi gör allt för att det ska bli så bra städat som möjligt. Vi har hittills aldrig förlorat en kund som vi fått förtroendet av på grund av bristande kvalitet. Det är vi väldigt tacksamma och stolta över!

Kontakta oss på A J Städ idag för ett kostnadsfritt besök och offert!

Städar vi andra utrymmen i trapphuset?

Vi kan hjälpa till att städa fler utrymmen i trapphuset om så önskas. Vi kan till exempel städa tvättstuga, förråd och andra gemensamma ytor.

Hör av dig till oss så hjälper vi er att hålla ordning i trapphuset – vi lyssnar på kundens önskemål och behov!

Vad ingår i trappstädning?

Vi börjar alltid med ett besök på platsen för att kunna göra en anpassad plan för städningen, som är baserad på era önskemål, förutsättningar och vår erfarenhet och kompetens.

Vi sätter alltid kunden först och vill att du som kund ska trivas och känna dig trygg och nöjd med oss och även med arbetet som vi utför.
Vi vill att alla som bor i föreningen ska känna sig nöjda med städningen oavsett årstid!

 

I städningen kan följande ingå:

  • Dammsuga

  • Skura golv och trappsteg

  • Damma av och torka rent ytor

  • Vi kan det mesta om medel/kemikalier och håller oss kontinuerligt uppdaterade om set senaste inom branschen. Alltid med miljön i första rummet.

  • Städning av hissar, rensning av grus från hissdörrarnas spår

  • Fönsterputsning av portglas

  • Fönsterputsning av trapphusfönster

  • Tömning av grus från skrapgaller


Vi städar självklart alla trappor och om det önskas städning på andra utrymmen så kan vi hjälpa till med det. Vi är flexibla!

Hur regelbunden trappstädning bör man ha?

Beroende på hur stor fastigheten / trapphuset är och hur många som passerar igenom trapphuset dagligen, så skiljer det sig lite åt. Men i genomsnitt ca 1 gång i veckan, ibland mer eller mindre beroende på storleken. Under höst och/eller vinter kan det behövas städning mer än 1 gång i veckan.

Pris för trappstädning?

Efter vi varit i kontakt och gjort ett besök på platsen så lämnar vi en anpassad offert, efter hur ofta städning behövs. Detta kan skilja sig lite beroende på era önskemål om frekvens, tid och våra eventuella inköp av material.
 

Kostnad för trappstädning per timme?

Då varje objekt är unikt och har olika förutsättningar, storlek och önskemål på städning så lämnar vi ett fast pris baserat på det.

Välkommen att höra av dig till oss för offert. A J Städ är transparenta, prisvärda och levererar alltid en hög kvalité!

Vart städar vi?

Vi håller på med trappstädning i bostadsrättsföreningar i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna med omnejd. Vid önskemål om städning i andra, närliggande områden hör av dig till oss via telefon eller mejl så löser vi det.

Vi är flexibla och hjälper gärna till med att städa erat trapphus och hålla det rent för alla boende! 

Varför välja A J Städ för trappstädning?

Vi på A J Städ är erfarna städproffs och vill alltid prestera och leverera det bästa till våra kunder. Med vår lösningsorienterade personal och flexibilitet så anpassar vi oss efter kundens behov och önskemål. Vi är mer än glada att få hjälpa till och hålla det rent och trivsamt på olika platser. Av oss på A J Städ kan vi garantera att ni får högsta kvalité och service, alltid!


Vi erbjuder endast erfaren, svensktalande, försäkrad och utbildad personal och vi har kvalitetsgaranti på alla våra tjänster.

rap_edited.jpg
Fästpunkt 1
Behöver du hjälp med något annat eller har frågor?
Kontakta oss – vi är både flexibla och lösningsorienterade!
bottom of page