top of page

GOLVVÅRD

En maskinskurning och professionell polishläggning gör mirakel för en matt, smutsig linoleum-/plastmatta.

Golvvård

Har du nötta och slitna golv men inte lust att köpa nytt? En maskinskurning och professionell polishläggning gör mirakel för en matt, smutsig linoleum-/plastmatta. Vi på A J Städ kan utföra det mesta inom golvbehandlingar!

 

På arbetsplatser slits golvytor dagligen – både av människor och från till exempel maskiner som används i lokalen. Efter några år av dagligt slitage så lämnas spår i golvet som kräver mer golvvård än vad det gjort tidigare, för att återställa det.

Golvvård är en tjänst som inte alla kan utföra, det krävs kompetens inom golvvård och inom olika golvtyper för att få bästa möjliga resultat och lång livslängd på golvet.
 

Kontakta oss vid frågor om golvvård eller för offert. Vi hjälper dig med ditt golv mer än gärna!

Vad ingår i golvvård?

Beroende på vad för typ av golv du har, så kan det som ingår i golvvård skilja sig lite från varandra.

(Rada upp vad som ingår för olika golvtyper)?

Vi utför golvvård på olika typer av golv

 • Linoliumgolv

 • Plastgolv

 • Trägolv

 • Stengolv

 • Betonggolv

 • Mattvätt / textil

 • Klinkergolv

 • Marmorgolv

Hur regelbunden golvvård bör man göra?

Vi på A J Städ rekommenderar golvvård med regelbunden frekvens för att hålla golvet i skinande och bra skick! Golvet får en mycket längre livslängd om du tar hand om det regelbundet. Kontakta oss för råd och tips samt offert.

Pris för golvvård?

Efter vi varit i kontakt och fått reda på vad för golvtyp och storleken på golvet så lämnar vi en anpassad offert efter det. Detta kan skilja sig lite beroende på era önskemål om tid och våra eventuella inköp av material.

trägolv (4).png

Vi hjälper dig med golvvård i Norrtälje, Rimbo, Vallentuna och andra orter

I listan nedan ser du vart någonstans vi utför golvvård. Kontakta oss om du vill boka in golvvård i någon annan ort eller område i närheten, vi hjälper dig!

 

 • Vi utför golvvård i Norrtälje.

 • Vi utför golvvård i Vallentuna.

 • Vi utför golvvård i Rimbo.

Om du letar efter professionell hjälp med golvvård, finns det flera anledningar till varför du bör överväga att anlita en expert. Här är fem punkter som förklarar varför:

 1. Erfarenhet och kunskap: En professionell golvvårdare har den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra olika typer av golvvårdstjänster på rätt sätt. De vet vilka produkter som fungerar bäst för olika golvtyper och hur man applicerar dem på rätt sätt för att uppnå bästa resultat.

 2. Sparar tid och pengar: Att anlita en professionell golvvårdare kan spara dig tid och pengar i det långa loppet. De har utrustning och verktyg som behövs för att utföra jobbet effektivt och korrekt. Dessutom kan de hjälpa till att förlänga livslängden på dina golv, vilket innebär att du inte behöver spendera pengar på att byta ut dem så ofta.

 3. Bättre resultat: När du anlitar en professionell golvvårdare kan du vara säker på att du kommer att få ett bättre resultat än om du försöker göra jobbet själv. De har den erfarenhet och utbildning som krävs för att uppnå en hög kvalitet på arbete och kan se till att dina golv ser ut som nya igen.

 4. Skräddarsydda lösningar: Varje golvyta är unik och kräver en skräddarsydd lösning för att få ut det bästa resultatet. En professionell golvvårdare kan erbjuda skräddarsydda lösningar baserat på dina specifika golvytor och behov.

 5. Ökad säkerhet: Oavsett om det handlar om hem eller företagsmiljöer är säkerhet alltid en prioritet. En professionell golvvårdare kan se till att dina golv är säkra genom att ta bort farliga föremål, såsom spikar eller vassa kanter, och applicera halkskyddande beläggningar för att minska risken för olyckor och skador.

Varför välja A J Städ för golvvård?

Vi på A J Städ är erfarna städproffs och vill alltid prestera och leverera det bästa till våra kunder. Med vår lösningsorienterade personal och flexibilitet så anpassar vi oss efter kundens behov och önskemål. Vi är mer än glada att få hjälpa till att hålla golven rena och i bästa möjliga skick på olika platser.

Av oss på A J Städ kan vi garantera att ni får högsta kvalité och service, alltid. 

Vi erbjuder endast erfaren, svensktalande, försäkrad och utbildad personal och vi har kvalitetsgaranti på alla våra tjänster.

Fästpunkt 1
Behöver du hjälp med något annat eller har frågor?
Kontakta oss – vi är både flexibla och lösningsorienterade!
bottom of page