top of page

VISNINGSSTÄDNING

Dags att sälja bostaden? Öka chanserna till försäljning och ett högre pris med en städning innan fotografering och visning.

Visningsstäd och städning inför fotografering

Dags att sälja bostaden? Öka chanserna till försäljning och ett högre pris med en städning innan fotografering och visning! Vid en försäljning har nämligen spekulanternas första intryck en stor betydelse för både slutpriset och vad de får för känsla när det kliver in i bostaden. Vi vet precis vad som behöver göras för att bostaden skall visas från sin bästa sida!

 

Anlitar ni oss för både visnings- och flyttstädning så ger vi även ut en rabatt till dig för flyttstädningen. Så klart är RUT-avdrag applicerbart och vi sköter allt kring det.

 

Vad ingår i en visningsstädning?

Vi på A J Städ tar med oss allt som behövs inför städningen. Nedan finner du vår checklista för en visningsstädning:
-Dammsugning av alla golv och lister
-Torka av/göra rent möbler/skåp

-Se till att gardiner och dyl. hänger fint

-Ställer i ordning krukor/prydnader

-Lägger filtar/kuddar fint i t.ex. soffan

-Rengör hela köket, torkar bort spillfläckar och dyl.

-Rengör hela badrummet, skurar toalett/handfat

-Torkar av diskmaskin och tvättmaskin

-Putsar speglar, fönster, kranar och vitvaror

Ser till att det doftar rent och fräscht

 

Visningsstädning i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna

Vi utför visningsstädning i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna med omnejd. Om det önskas städning i annan ort eller område, hör av dig till oss så löser vi det.
Vi på A J S
täd vill alltid ge kunden den bästa kvalité och servicen!

 

Se omdömen frånra nöjda kunder!

Vad kostar visningsstädning?

Efter kontakt och besök går vi igenom förutsättningar, önskemål, tid och datum. Efter det lämnas en anpassad offert som utgår från antalet kvadratmeter som skall städas och vad vi kommit överens om.
Du får ett pris där allt ingår! Självklart hanterar vi även allt kring RUT-avdraget.

 

Välkommen att höra av dig till oss för offert. A J Städ är transparenta, prisvärda och levererar alltid en hög kvalité till våra kunder!

5 tips om varför det är en bra idé att anlita en städfirma inför visning- eller fotografering av bostaden!

  1. För ett förstklassigt intryck: Att anlita en städfirma för att rengöra din bostad inför en försäljning kan ge ditt hem ett förstklassigt intryck för potentiella köpare. Detta kan öka sannolikheten för en snabb försäljning.

  2. För att maximera värdet: En väl utförd städning kan hjälpa till att maximera värdet på din bostad. En ren och välunderhållen bostad kan övertyga köpare om att din bostad är värd priset du ber om.

  3. För att spara tid och energi: Att anlita en städfirma sparar tid och energi så att du kan fokusera på andra uppgifter inför försäljningen. Detta kan också minska stressen kring försäljningsprocessen.

  4. Professionell service: Städfirmor erbjuder en professionell service som kan hjälpa till att städa även de svåråtkomliga områdena i ditt hem. Detta kan öka chanserna för att din bostad ser perfekt ut vid visning.

  5. För att imponera på köpare: En ren och välvårdad bostad kan imponera på potentiella köpare. Detta kan ge dem ett positivt intryck av din bostad och öka sannolikheten för att de väljer att köpa den.

Varför välja A J Städ vid visningsstädning?

Vi på A J Sd är erfarna städproffs och vill alltid prestera och leverera det bästa till våra kunder. Med vår lösningsorienterade personal och flexibilitet så anpassar vi oss efter kundens behov och önskemål. Vi hjälper gärna till att underlätta för er med visningsstädning. För oss är det också viktigt att du som kund, ska känna dig trygg med oss i ditt hem.

Vi erbjuder endast erfaren, svensktalande, försäkrad och utbildad personal och vi har kvalitetsgaranti på alla våra tjänster.

visningsstäd (10).png
Behöver du hjälp med något annat eller har frågor?
Kontakta oss – vi är både flexibla och lösningsorienterade!
bottom of page