top of page

HEMSTÄDNING

Vi erbjuder både engångs-städning och abonnemangsstädning. Vi tar oss an i princip alla olika hushåll och kunder, inget är för litet eller för stort för oss.

Woman Cleaning Furniture_edited.jpg

Hemstädning och abonnemangsstäd

Räcker inte tiden till i vardagen? Att få komma hem till ett skinande rent hem och få tid över till annat – det är inte mycket som slår den känslan!

Vi erbjuder både engångs-städning och abonnemangsstädning med allt från städning en gång i veckan till någon gång i månaden, vi utgår från när det passar dig.

 

Vi tar oss an i princip alla olika hushåll och kunder. Allt från stora villor till mindre lägenheter, inget är för litet eller för stort för oss. För oss på A J Städ är det viktigt att du som kund, känner dig trygg med oss som utför denna tjänst hemma hos dig, vi månar om våra kunder och vi vill alltid ge den bästa kvalitén och service.
 

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Hemstädning i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna

Vi utför hemstädning för villor, lägenheter och radhus i Norrtälje, Rimbo och Vallentuna med omnejd. Har du några önskemål om annan ort eller område, hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Vad kostar hemstädning? Är det pris per timme?

Efter kontakt går vi igenom förutsättningar, önskemål, tid och datum. Efter det lämnas en anpassad offert som utgår från antalet kvadratmeter som skall städas och vad vi kommit överens om. Du får ett pris där allt ingår!

 

Välkommen att höra av dig till oss för offert. A J städ är transparenta, prisvärda och levererar alltid en hög kvalité till våra kunder!

Kommentar från nöjd kund

Några ord från en av våra nöjda kunder som anlitat oss för hemstädning i Norrtälje(exempel). Hos denna kund städar vi en gång varannan vecka – abonnemangsstädning. (exempel)

”Här ligger en kommentar med en recension från en kund om A J’s hemstädning, kanske skriver något i stil med att vi är väldigt nöjda med A J’s städning som dom utför hos oss och det känns alltid så fint när man kommer hem efter dom varit här osv. Kanske även något i stil med Vi jobbar heltid, har barn och djur hemma, tiden räcker inte till för en ordentlig städning så ofta, där kommer A J in och gör ett perfekt jobb… osv ”

Se omdömen frånra nöjda kunder!

Vad ingår i en hemstädning? 

Vi på A J Städ tar med oss allt som behövs inför städningen. Alla golv i ditt hem dammsugs och fuktmoppas.
 

Checklista för alla rum:

-Dammtorkning av alla ytor och fönsterbrädor

-Tar bort vissna blomblad

-Putsning av speglar och lampor

-Vi gör rent dörrar och lister

-Dammsugning av stoppade möbler som t.ex. soffa


Badrum:

-Rengöring av handfat, toalett, dusch och/eller badkar och rördragningar

-Rengöring/putsning av väggar, speglar, kranar och hyllplan/badrumsskåp

-Rengöring av dörrar, karmar och strömbrytare

-Dammar av lampor

 

Kök:

-Rengöring av köksluckor, sopskåpet, övriga bänkar och diskbänk

-Torkar av och rengör spis

-Rengör kyl, frys och köksfläkt

-Rengör mikrovågsugn både in- och utvändigt

-Torkning och rengör bord, stolar, lampor, element och strömbrytare

-Diskmaskin rengörs
 

Varför välja A J Städ vid hemstädning?

Vi på A J Städ är erfarna städproffs och vill alltid prestera och leverera det bästa till våra kunder. Med vår lösningsorienterade personal och flexibilitet så anpassar vi oss efter kundens behov och önskemål. Vi hjälper gärna till att underlätta för er i vardagen med hemstädning. För oss är det också viktigt att du som kund, ska känna dig trygg med oss i ditt hem.

Vi erbjuder endast erfaren, svensktalande, försäkrad och utbildad personal och vi har kvalitetsgaranti på alla våra tjänster.

hemstäd (11).png
Fästpunkt 1
Behöver du hjälp med något annat eller har frågor?
Kontakta oss – vi är både flexibla och lösningsorienterade!
bottom of page