top of page

TILL ER TJÄNST

Nedan finner du våra vanligaste städtjänster. 

Flyttstädning / Flytt av bohag

Det är mycket att tänka på när man ska flyttstäda.

A J Städ utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning när vi städar. Vi garanterar ett perfekt utfört jobb till ett rimligt pris och följer Mäklarsamfundets riktlinjer gällande städningen. Självklart kan vi allt om RUT-avdraget.

Behöver du hjälp med flytt? Det löser vi! Vi samarbetar med Norrtälje Stadsbud för en sömlös helhetslösning.

Trappstädning

Är ni en bostadsrättsförening? Nybildad eller kanske missnöjda med nuvarande städfirma? Kontakta oss för kostnadsfri offert. Vi har hittills aldrig förlorat en kund vi fått förtroendet av.

 

Städservice för kontor

En ren arbetsplats är en trevlig arbetsplats. Vi hjälper er med högkvalitativ städning – diskret, smidigt och flexibelt.

Golvvård

Nötta och slitna golv? En maskinskurning och professionell polishläggning gör mirakel för en matt, smustig linoleum-/plastmatta. Vi utför det mesta inom golvbehandlingar.

 

Byggstäd/Bodstäd
Vi har utfört ett stort antal bodstädningar på både stora och mindre etableringar. Vi jobbar noggrant, smidigt och flexibelt. Är ni en byggfirma med för många uppdrag? Gör det ni är bäst på och lämna städningen till oss. Kanske är ni en privatperson där byggfirman inte städat ordentligt efter sej. Kontakta oss så fixar vi det.

 

Fönsterputs

Att putsa fönster snabbt, säkert och utan ränder är en konst som vi behärskar till fullo. Vi är speciellt inriktade på större åtaganden mot företag och myndigheter. Kontakta oss för offert.

 

 

 

Fästpunkt 1
Behöver du hjälp med något annat eller har frågor?
Kontakta oss – vi är både flexibla och lösningsorienterade!
bottom of page